• Magyar
  • English
  • Deutsch

2014 – A kiállítások éve

Célkitűzésünk


Kiállítás

Cégünk a folyamatos fejlődés érdekében még 2013-ban elhatározta, hogy az Európai piac felé való törekvés érdekében mindenképp szükséges nem csak látogatóként, de kiállítóként is megjelenni a legnevesebb fórumokon.

2014. június – GACS – Stuttgart

Ezt ebben az esztendőben a GACS (Global Automotive Components and Suppliers) kiállításon kezdtük Stuttgart-ban, ahol próbáltunk új vevő és beszállító jelöltekkel egyeztetni, információt cserélni.

A cégek számára bemutattuk az utóbbi 18 évben megvalósult töretlen fejlődésünket a kábel konfekcionálás és elektronikai alkatrész összeszerelés világában, amit jól tükröz a forgalmunk és a cég méret illetve létszámbeli fejlődése.

Hogy a partner cégek fel is figyeljenek vállalatunkra és munkásságunkra mindenképp szükség volt a már 2008-ban bevezetett ISO TS 16.949–es autóipari szabványunkra, illetve arra a tényre, hogy Közép Európában egy kiváló logisztikai és raktározási lehetőséggel tudunk akár Kelet Európai és Távol Keleti árszintekkel versenyezni. Ezt már sok korábban elnyert üzletünk is bizonyítja.

2014. október – eCarTec – München

Kiállítás
A következő kiállítás München-ben zajlott eCarTec néven, ahol ismét sikerült számunkra új vállalatokkal megismertetnünk a cégünk gyártását.

A Lean-Kaizen folyamatok, melyeket már több mint 2 éve elkezdtünk cégünknél bevezetni különösen érdekesek voltak az autóipari cégek számára, mivel ez a kultúra a gyártás és folyamat-optimalizálásnál elengedhetetlen.

2014. október Automotive 2014 – Budapest, Hungexpo

A Hungexpo-n megrendezésre került Automotive 2014 kiállításon szintén megjelentünk cégünk képviselőivel.

2014. november – Electronica – München

Ezt az évet a 2014. november elején megvalósult Electronica kiállítás koronázta meg, ahol szintén szép eredményt tudtunk elérni a kapcsolatfelvételek számában.

Kapcsolódó elemek:

KábelkonfekcionálásReferenciákTények és számokKapcsolat

Európai Uniós projektek