• Magyar
  • English
  • Deutsch

I. Jászság Dinamikája Futónap

Cégünk támogatta az I. Jászság Dinamikája Futónapot, köszönetképp ezt a levelet kaptuk:

Kedves Cégvezető Barátom,

Kedves I. Jászság Dinamikája Futónap Támogató! 🙂

2019. október 12-én minden álmunkat felülmúlva mintegy 800 futó, többszáz kísérő látogatott el az I. Jászság Dinamikája Futónapra. Köszönjük támogatását.

Eddig tarthatna a rövid hivatalos tájékoztatás, de szeretnék ennél jóval tovább menni. Csodát tettünk Jászberényben október 12-én! Ennyi boldog arcot, ennyi izguló szülőt, ennyi lelkes gyereket ritkán látni egy városi rendezvényen. Az amatőrökön kívül igazi profik is ellátogattak hozzánk, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a 21 km-es távon – a viszonylag nehéz tereprészeket is tartalmazó pályán- 1:24:26-os eredmény született.

Nem tudok elég hálás lenni azért, mert Te is bíztál bennünk és megtiszteltél bennünket támogatásoddal. Elmondható, hogy mindenki ott és abban segített, amiben tudott. A támogatások nélkül nem tehettünk volna minden futó nyakába egyedi futóérmet, nem lehetett volna chipes időmérés, nem falatozott volna mindenki zsíros kenyeret futás után, nem köszönthettük volna Rúzsa Magdit a futók között, nem kapott volna minden helyezett a kupa mellé ajándékot is… és még sorolhatnám a sort.

Köszönöm, köszönjük!!!

Természetesen – ígéretemhez híven – a hivatalos elszámolást is elküldjük Számodra a napokban.

Fotókat a rendezvényről az „I. Jászság Dinamikája Futónap” nevű Facebook oldalon találsz.

Kérlek, legyél nagyon büszke Magadra, hogy egy ilyen csodás rendezvényt sikerült közösen megvalósítanunk és kérlek, ne vedd tolakodásnak, ha már most jelzem: jövőre is megrendezzük…! 🙂

Jászberény, 2019. 10. 21.

Üdvözlettel:

Konkoly Szabolcs

 

 

Categorized: Hírek

A bejegyzéshez tartozik 0 hozzászólás

Válasz írása